Kimera, recensioner, hur det fungerar, erfarenhet, biverkningar, om att köpa, recensioner, sammansättning, dosering, pris

februari 28, 2018

Kulturystyczne Forum

Kimera recensioner, åtgärd, pris var man kan köpa

Din webbläsare är föråldrad och Nouw inte fungerar som den ska. Mike Matarazzo var också en av de få fighters som talade öppet om situationen i den här sporten – en mycket hög nivå av användning av anabola steroider och andra förbjudna och skadligt sätt. Muskeluppbyggnad är inte en lätt uppgift, eftersom man bör inte bara fokusera på träning utan också kost. Det är dock möjligt att även med en mycket liten budget.

Jag erkänner, för några år sedan, som med alla läggdags modigt spożywałam servering av protein. Ett resultat av denna makt var det finns en gemensam vilja som kallats mig i natt. I detta avseende, hans säng stod alltid en flaska mineralvatten. Efter några absint med vatten för att sova. Tyvärr, strax efter det ringde mig den andra fysiologiska behov….som är eftertraktad ordbok sängen och störa sömnen av den välsignade….


I händelse av brist på D-vitamin, kalcium som finns i maten kan inte vara 100% användas. Resultatet är en försämring av ben, som ökar risken för frakturer och i växande barn, bidrar till utvecklingen av rakitis. GV: jag tycker Om, faktiskt, jag är lite förvirrad.

Oftast används nandrolone decanoate. Han är så attraktiva för både nybörjare och erfarna kroppsbyggare på grund av deras intressanta egenskaper. För det första, det är läkemedel med ingen sida hepatotoksycznych, även när de används i stora doser under en lång tid. Ofta används av läkare att bibehålla en positiv kväve balans fettsyror och proteiner i kroniska leversjukdomar, såsom levercirros. Detta är värdefull information för dem som är kroppsbyggare, som tidigare haft problem med levern, till exempel, var sjuk med HEPATIT – hepatit wstrzepienne. Används också som en drog för långsiktig behandling av undernärda patienter med AIDS-att upprätthålla en positiv balans av salpetersyra.

VITAMIN B1 – hjälper kroppen att hämta energi från processer såsom förbränning av socker. Dessutom minskar utsöndringen av mjölksyra, och stöder de fenomen, som reglerar muskel-spänningar, vilket har en positiv inverkan på återhämtningen av kroppen. Dess brist kan ge upphov till mycket obehagliga följder, såsom störningar i mag-tarmkanalen (illamående, förlust av vikt och aptit, diarré), centrala och perifera nervsystemet (depression, nervositet, trötthet, svaghet och koncentration), sjukdomar i det kardiovaskulära systemet (snabb hjärtrytm).

Kimera comments

Kimera biverkningar

Kimera recensioner

Durumvete är en hård utbud av vete. Det finns tillämpning i produktionen av pasta. Konsumtion av livsmedel baserade på det är att vår kropp är mycket användbart, både ur synvinkel av närings-och kosttillskott. Låt oss träffas så att det är av durumvete, och vilka egenskaper som det manifesterar.

Att gå upp i vikt, måste du ge din kropp den nödvändiga mängden mat. Balansen av kalorier beror på flera faktorer, till exempel podejmowanej fysisk aktivitet (mer än träning), individuella egenskaper och kroppsvikt. För att beräkna behovet att du kan använda den Allmänna formeln, som baseras på vikten av enhet.

Tribulus ( tribulus terrestris ) och ZMA är en icke-hormonella substanser som anabola steroider för kroppsbyggare och idrottare styrka. Extrakt av tribulus terrestris effektivt för att öka i styrka och massa i musklerna, och de näringsämnen som ZMA underlätta förnyelse och ge djup sömn. Näringsämnen tribulus och ZMA är en naturlig formel anabola stimulantia muskler och ger dig energi.

Kimera hur man ansöker

Denna lilla faktor är hormonella, detta är precis vad som skiljer idrottare från normen, och skapar också en muskel skillnader mellan män och kvinnor. För att bygga muskler, öka styrkan och förbättra uthållighet, Testosteron krävs. C17 alpha alkylerade steroid, anabola androgena kan orsaka skador på levern med åtföljande problem i flödet av galla (ökning av alkaliskt fosfatas aktivitet).

Kimera effekter

Kreatin är ett ämne som produceras naturligt i vår kropp. Består av tre aminosyror – glycin, arginin och metionin. Hon visar i den aktiva formen av phosphocreatine, som är den viktigaste komponenten i den process av ATP-produktionen som är källan till energi. Du ska veta att tillsammans med det fysiska arbete är nedbrytningen av ATP till ADP, vilket leder till frisättning av energi. Fosfokreatyna ständigt återskapar ATP, som leder till ökad intensitet träning och snabb muskelökning.

3. Luftkonditionering är en produkt som är KRAFTIGT BEARBETADE. Innehåller enskilda aminosyror som saknar fett, som vanligtvis förekommer i riktig mat. Kroppen inte se det som mat. Personligen skulle jag vara försiktig vid tillämpningen av denna tillsats typ och adresowała dem bara för att de människor som verkligen inte kan ge ekorren med mat. Vi vet inte hur länge effekterna av sådana produkter på vår kropp.

Kimera recensioner

Metadrol tillåter att för att uppnå bästa effekt och förbättra sina prestationer. Innehåller den unika listan över aktiva ämnen som hjälper till att skydda muskelfibrer och säkerställa dess snabba tillväxt. De ingredienser som ingår i odżywece Metadrol påskynda naturliga muskeltillväxt och även bidra till att utveckla starka muskler i hela kroppen. Metadrol ökar produktionen av kväveoxid och energin i kroppen, innehåller, respektive ett sammandrag kombination av aminosyror, kreatin och protein catabolic. Du kan promenera till gränserna för det fysiska uthållighet i kroppen. Metadrol detta är en juridisk anabola steroider för att öka massan.

Alla blanda försiktigt. Kommer ut på ok. 3-4 dl smoothie. Testosteron-hur man kan öka det – Naturligtvis, det finns naturliga sätt att öka produktionen Testosteronutan medicinsk åtgärd. Sänka kortisol leder alltid till ökade Testosteron, eftersom kortisol hämmar frisättningen av gonadotropiner.

Kimera plats av tillverkaren

I kontrast till detta beteende Stapling Trenbolon med Oxandrolon (Anavar) och Methenolone (Primobolan), eller drostanolon (Masteron) är helt annorlunda. Om att hålla samma summa milligram belopp, dessa kombinationer inte överstiga trenbolonów är anges separat.

Medan för alla idrottare, svaret kommer att vara olika, detta är den främsta anledningen med att bevisa att det är möjligt, som jag (och Du kanske också) jag kroppsbyggare på vegetarisk kost är följande: för att öva på din favoritsport och på samma gång för att äta i enlighet med de regler som, om möjligt, najzdrowszej kost och att föregå med gott exempel i kampen för djurens rättigheter.

Som en man, kontrollera forskat i ämnet. SPLIT utbildning och träning för HELA KROPPEN. mer eller mindre jag försöker på något sätt att styra. Mjölk från laktos, som de flesta inte behöver kultrystów mjölk kontroller. Kimera är ett Kosttillskott som hans talan, påskyndar ämnesomsättningen och fettförbränningen. Hjälper till att uppnå optimal nivå av kroppsfett.

Som ett resultat, mer mängd protein kan bidra till tillväxt och underhåll av muskelmassa, vilket i i kombination med lämplig övning plan, kan bidra till att uppnå en välbyggd kropp. Tack för besöket och för att läsa vår artikel. Vid eventuella frågor kan du kontakta oss via kommentarerna eller genom att fylla i lämplig form.

Anapolon är inte en steroid nybörjare och bör endast användas när en bodybuilder som har nått den högsta nivån av utveckling och har redan en cykler bestående av mildare steroider. Anapolon eftersom det är en av de största steroider biverkningar.

Genetiska förutsättningar kommer tyvärr inte att ändra. Vad vi inte har naturliga förutsättningar för styrketräning bör vi dock inte avstå från aktivitet i detta område. effekten av utbildning beror inte på grund, vilka möjligheter, talanger som ges till oss av moder natur. Av stor betydelse, framför allt, väl genomtänkt metod för träningen är individuellt anpassad till funktionerna i varje ćwiczącego. Med hjälp av en personlig tränare kan du uppnå lika tillfredsställande resultat att människor som är “född” på gymmet.

Therm Linje Forte har blandade recensioner, några prisar det, andra är mycket kritiserad. Sanningen är att det är en bra produkt, som dock långt ifrån en sann fett brännare. Så i ämnet, jag är intresserad av de näringsämnen som är bäst tas när du tränar på en rzeĽbę.

Effektiv dos zaobserwowaną kroppsbyggare från 50 till 150 mg per dag. Intressant information om dosering enligt den tyska broschyr från företaget SCHERING AG, “Om du är föreskriven på annat sätt, bör dosen vara 1 – 1,5 mg per kilo kroppsvikt per dag, vilket ger 4 till 6 bord. 100 pounds i vikt.” En bodybuilder som väger 100 kg bör ta 200-300 mg per dag, vilket motsvarar 8 – 12 i tablettform varje dag.

Förening känd för pumpen” effekt” – det är effekten av att öka muskelmassa. Detta fenomen har sin fysiska förklaring, och så, anabola steroider orsakar en ökning i produktionen av röda blodkroppar (erytrocyter). Under mottagningen cykel steroider vårt blod ökar sin volym, vilket gör tyget har garanterat en bättre transport av syre och glukos. Detta, i sin tur, ger musklerna i hela kroppen, och större uthållighet under fysisk ansträngning. Dessutom ökar den maximala styrkan i musklerna. Den veckovisa dos är: 105-350mg Dianabolu + 300-700mg av Trenbolon.

Kimera recensioner läkare

Butiken i direktivet om SLUTGILTIG avveckling erbjuder näringsämnen och kosttillskott från ledande varumärken. Redan för mer än 40 tusen människor rekommenderar vår butik, som uppskattar hög kvalitet och service, snabb leverans och ett rikt sortiment av butiken. Vi är den största online-butik i branschen och hela tiden försöka att uppfylla Dina förväntningar. Vår team består av specialister som är din passion och engagemang leda till någon åtgärd som ökar kvaliteten i våra tjänster. Vi förstår hur en korrekt tillämpning kan stödja vår utbildning och att skapa fred, så kan vi erbjuda Dig produkter av beprövade varumärken av hög kvalitet och till ett mycket attraktivt pris. Trots mål och typ av fysisk aktivitet, har vi möjlighet att hjälpa var och en daglig nöjda kunder är vår drivkraft för ständig utveckling. I tveksamma fall kan du alltid skicka oss din fråga och vi kommer att förse Dig med den hjälp som behövs.

Jag är 17 år gammal.Vad kan jag ta kosttillskott Cwiczę är 13 månader gammal och fortfarande bara kost. C-Vitamin är en viktig antioxidant som påverkar kvinnans fertilitet. Förbättrar kvaliteten på livmoderhalsen, vilket underlättar anal penetrering av spermien in i ägget. produkter przedtreningowe – öka blodtrycket, så rekommenderas inte för personer med högt blodtryck eller har problem med blodcirkulationen.

5. Glutamin är en förening som tillhör den grupp av kroppsegna aminosyror. Glutamin är en fullt ett antal viktiga funktioner i den mänskliga kroppen. Är en föregångare för syntesen av protein och andra viktiga aminosyror, nukleotider och glukos. Deltar i att upprätthålla syra-bas-balans och är den viktigaste transportören av kväve i kroppen.

Även personer med mer avancerad utbildning har ofta undrat: är det möjligt att arbeta på styrka och muskulär vävnad massa, på samma gång. En hel del träning planer, eftersom delar av dessa träningsmål. Så verkligen, Eventuell egen utbildning på styrka och muskelmassa. Men det finns också holistiska metoder som gör att utvecklingen av båda dessa funktioner av motoriska färdigheter.

Under många år trodde man att äta större mängder protein, ökar muskelmassan. Dock visar det sig att majoriteten av idrottare under ett hårt träningspass, det absorberas rätt mängd av protein i din dagliga kost. Anteckningen ska vändas i riktning mot en diversifiering av energikällor och ett av dessa proteiner, deras kvalitet och vidta lämpliga belopp, även på dagar fria från träning. Att i varje måltid små portioner mat som är rik på proteiner kommer att skapa goda förutsättningar för muskeltillväxt.

Du bör också överväga att köpa kosttillskott som är bra för hjärt-kärlsystemet (omega-3, kalium, magnesium, vitlök), och av kreatin som kan användas efter en cykel för att “upprätthålla” den resulterande effekter. För att sammanfatta, om din kost saknar kolhydrater eller andra skäl, man vill sätta fler av dem att köpa en gainer eller en produkttyp i bulk. Om du bara behöver en protein – välja, till exempel, vassleproteinkoncentrat.

Om du letar efter de bästa näringsämnena till marken Probolan 50 kommer att tillfredsställa dina behov. Bygga massa med probolanem att se hur näringsämnen till marken pomogąci göra muskel med minimal utbildning och ansträngning från din sida. Jag bör tillägga att aminosyror som finns i gelen av vassle proteiner har en mycket positiv effekt på immunförsvaret men vad denna medicin är i överskott blir gift.

För människor som utövar mindre intensivt är det rekommenderat att ta till 6-8 veckor. en dos av 5 g per dag. Vad gör Testosteronu i bodybuilding, Det är grundläggande i den muskelbyggande processen, så det är därför kroppsbyggare tur att Testosterone injektioner eller kosttillskott för att förbättra sina prestationer.

Kommer inte att förändras, och Vice-rektor för främjande och utveckling av de Statliga Högre Yrkesskola. De kommande fyra åren, position är fortfarande ockuperat Dr. med. Jaroslaw Kuczynski. Hans rival var Jaroslav Ruszewski, som är advokat och deltar i verksamhet som bedrivs av offentliga organisationer.

Med tanke på den kost som är lämplig för en idrottare som väger 100-110 kg men högst 130 kg. din vikt kommer Ihåg att dricka tillräckligt med vatten: 5 till 8 liter per dag. Ta en kreatin kan ge effekt i form av ökad muskelmassa och styrka.

Muskler, men eftersom hela vår kropp, kräver rätt skydd. Angivet skydd måste höjas omedelbart efter träning. På grund av detta, är det nödvändigt att ta kosttillskott som whey protein, vilket kommer att påskynda återhämtning och uppbyggnad av muskelvävnad. Jag bör tillägga att i praktiken, att bränna fett är en process som kräver mycket tid, och effekterna är inte synliga på ett par dagar. Regelbunden konsumtion av näringsämnen som proteiner inte bara snabbare, utan också att förlänga varaktigheten av denna process. Dessutom kan användningen av detta Tillägg kost avsevärt minskar känslan av hunger och minskar lusten att äta godis.

Under den period av träning som vi betona att öka i muskelmassa, den viktiga roll som spelas av precision och teknik för utförda övningar. Nedan presenterar vi de Generella antaganden som vi tar samtidigt bygga muskelmassa.


Idag på marknaden finns det olika sätt att minska i vikt och bli av med övervikt. Några av de tekniker som används är säkra och inte ger de förväntade resultaten. Kräver en hel del tid att göra började arbeta, och i slutet och inte se några effekter. Vissa av dem är för dyra för att ha råd med det. Användningen av denna produkt, garanterar 100% effektivitet, är säker och använder endast naturliga ingredienser.

En av medlemmarna i det nationella bodybuilding och fitness flera vinnare av titeln champion av IFBB professionella Ligan. Som första Pole i historia tilldelades IFBB PRO-kort i kategorin manliga siluett. Det kan vara förknippade främst med men ‘ s Health magazine, som är en person med nästan 7 år. På grund av den utmärkta proportioner i kroppen deltar ofta i olika fotograferingar, förekommer på omslagen av många tidningar i den typ av kondition och livsstil.

Team Komarnytsky Potter wykastrował också unga män under perioden okołopokwitaniowym och tittade homobrasinolid spelar androgenozależne tyg (kommer att påverka maskulinizacyjny). Det konstaterades att den ökade styrkan i skaft och antalet och storleken på muskelfibrerna.

Tillsatser som skapats på grundval av kväveoxid i dess sammansättning som dessutom innehåller koffein, taurin, kreatin, vitamin B6, B12, liksom redan nämnts ovan arginin. Särskilt viktigt är innehållet av arginin. Avsaknaden av denna aminosyra kan i själva verket leda till bildandet av fria radikaler som skadar blodkärl och leda till ett snabbare åldrande av kroppen. Innehållet av arginin är också viktigt på grund av det faktum att denna aminosyra som hjälper till att behålla en relativt låg kroppsfett.

effekterna bli intjänade. Och det är en hel del träning. Bristen på Testosteronmän alla reagerar individuellt. Vissa märker inte andra smärta, vilket kunde jämföras med dem som hedrar kvinnor i klimakteriet.

Kimera dosering

-För det tredje, lägga till vikt. Vill framsteg som vi måste gå framåt. Muskler att växa när du har något, och vad Du vill ha kan ibland inte vara tillräckligt. Öka belastningen successivt, efter, men sunt förnuft och inte övermod. Som från vecka till vecka kommer att sätta 10 kg på baren, snabbt avslutade sin karriär “bodybuilder” från över-utbildning eller skada.

Överflödigt fett och kalorier som inte fungerar bra på ditt välbefinnande. Förlora de extra pounds tack vare pigułkom Kimera och få denna fantastiska form och storlek som du bryr dig. Det kommer att ge Dig mod och lätthet i att handskas med människor. Du kommer att uppskatta denna produkt när de inser att fördelarna med att vara sexig och förlora övervikt.

Grenade aminosyror är en av de mest populära tillskott bland personer, idrottare, nästan all sport. Populärt kallas BCAA (eng. Grenade Aminosyror) och de är mycket viktiga i processen för att bygga och skydd av muskelvävnad, som är en av de viktigaste delarna av byggnaden material för våra muskler. De är inte som produceras i vår kropp och de behöver tas tillsammans med mat, och nu har komplett vitamin avsnitt.

Men ursprunget var inte exakt rosa. Fans av makt sporter som utövas först, långsamt, i provisoriska gym som hålls i källare, garage eller lägenheter. Folkets makt bodybuilding i samband med den avskyvärda West”, så officiellt förbjöd henne att göra. Endast på 70-talet. i början av 80-hon kom till vårdcentralen LZS och TKKF. Började fortsatt fram till i dag mode för styrkeövningar.

Kimera foto före och efter

Kimera var man kan köpa

Låt dem inte styra mig är det magiska verktyg och utbildningar. Med stort förakt för att titta på den omvandling av människor under ledning av företag som tillverkar kosttillskott, eller träningsprogram. Protein näringsämnen till marken och kreatin är de viktigaste läkemedel som bör bli ihågkommen av varje idrottsman, även för muskel utveckling. Dock bör du fylla på ditt “suplementacyjny Arsenal” ytterligare läkemedel.

7. Inte växa lika snabbt som om ville 🙂 för att bygga en cool ram varar i månader eller år av tålamod. • ökad inflammation i kroppen – CRP (och förbättra homocyteiny) (fråga vitt jag började artikeln Steroider anabola androgena steroider och hjärtinfarkt och inflammation.

Kimera forum

Speciell formula för kvinnor med antioxidanter och vitaminer till den högsta dosen, mineraler och spårämnen som behövs av “kvinnor aktiva”. Det finns också aminosyror i en speciell blandning av naturliga extrakt. Särskilt värdefullt är det faktum att på den dag vi levererar 500 mg kalcium för friska ben och 80 mg B-komplex vitaminer.

För att verkligen öka muskel, du behöver för att utföra grundläggande övningar: bänkpress på bänk, knäböj och dead line vikter i 6 till 12 repetitioner. Snabb ladda ner kablar för att senare, när du är en liten muskel massa. Grundläggande övningar är ofta svårt och väldigt obehagligt. Om squats med vikter lätt, då alla skulle vara som utför dem i stället för att trycka på. Valet är ditt. Eller kommer du att fortsätta att utföra gratis ladda ner och klämma ihop benen, eller översättas till större rörelse. Om du väljer det andra alternativet, din kropp kommer att skydda dig genom att producera ett nytt lager av muskler.

Kimera hur det fungerar

Power-övningar på ett bra sätt att göra det är också upptaget och utnyttjandet av kalcium från kroppen som spelar en viktig roll, särskilt hos kvinnor efter 35 år när det kommer till ökade bendemineralisering. Effekter på tillväxten bentäthet, orsakas i synnerhet trycket av stigande under inflytande av motion muskelmassa. Styrkeövningar för att förbättra inte bara benstomme, skydda det från att växa över åren, benskörhet, men också att minska risken för reumatoid artrit.

Jag har ersatt min luftkonditioneringen på Kimerę för en tid sedan och har inga beklagar. Detta Tillägg har övertygat mig bara genom sin sammansättning. Från tid till annan användning Kimery (över 4 månader), min träning har förbättrats, och nivåer av kroppsfett har minskat från 10% till 6%. Niewtajemniczonym även om detta steg kan tyckas liten, jag försäkrar er att det är det inte. De flesta näringsämnen är bättre eller sämre för att klara zbiciem stora fat reserver i genomsnitt (även om det fortfarande är för hög), men tillskott som hjälper bidrag av muskler, att bli av med det sista lagret fett som bara förstör vårt utseende, är det mycket liten. Kimera, trots detta, att hantera den “odsłanianiem muskler” mycket bra, så nu är det bara mask som jag rekommenderar till sina spelare.

https://en.wikipedia.org/vi Måste komma ihåg att införandet av extra protein i vår kost kan vara till stor hjälp: stöd för tillväxt och reparation av muskler, och för att undvika ytterligare insamling av fett. Du kan ta bcaa + kanske några proteiner för att göra upp för kost och vitaminer.

Kimera apotek

Effekten av intravenös knark Testosteronem kan vara särskilt farligt för människor mellan 15 och 25 år, som i detta fall, kroppen i tillräcklig mängd producerar hormoner, och alla deras överskott enbart nietolerowane. Då blir det inte bara till belastning av levern och försvinnandet av lämpliga receptorer, men också blockera-axel: hypothalamus-hypofys-genital körtel (sekundär hypogonadism). Som ett resultat av denna blockering minskar sekretion som en hormonet, LH, FSH, vilket resulterar i stoppar produktionen av sin egen Testosteronoch kommer till störningar i utvecklingen av seminiferous tubules och störningar i den normala processen av spermatogenesen. Unga människor kan vara oåterkalleliga, vilket leder till fullständig sterilitet.

Det bästa sättet är att öka antalet balanserade varma måltider. På en regelbunden basis för din meny, lägga till en måltid som innehåller protein, kolhydrater och fetter. Slutligen nå till exempel upp till 3 varma måltider per dag. I de drabbade extremiteterna det finns tre olika kameror, i vilket det finns vävnad dysfunktion. Två av dem-den här kroppen angioma (Corpora corpora cavernosa) och ett fall av urinvägsinfektion svampig.

Kimera sammansättning

– Sant, säger Dr. Tibet – när fritids motion är tillräckligt Tillskott av aminosyror eller protein, kolhydrater och toppade upp den med vatten samt vitaminer och mineraler. Tyvärr, verkligheten är att det ofta är de som arbetar liten, det är en frestelse att krympa. Och detta är den verkliga affären hälsa.

Försenad träningsvärk, ja, det är Många människor ringer denna populära ” zakwAsami’ men utomeuropeiska departementen, eftersom en sådan märkning inte har mycket gemensamt med zakwAsami. Till att börja med, vad är zakwasy – kort sagt, efter en serie kemiska processer i människokroppen, kommer att bildandet av mjölksyra, vilket leder till störningar i syra-bas balansen i våra muskler leder till en minskning av pH-värdet i våra muskler. Om bcaa här kommer att hjälpa oss, men Tyvärr inte tillräckligt. Den tidigare nämnda beta-alanin leder till en ökning av pH-värdet i musklerna, och det är i det fallet att smärtan bör eftersträvas.

Jag är inte en professionell, men om jag hade kunskap att motstå att läsa den här artikeln, effekterna skulle verkligen nikle – eftersom det är nonsens bzdure skrubbsår, den mening som avses är helt felaktigt, och den logik som flydde över Himalaya pochichotac med författaren.

Kimera pris

vassleproteinkoncentrat – dessa kosttillskott för muskelmassa innehåller från 21 till 25 g protein, vilket innebär att minst 80% av alla produkter. 20% – fett, kolhydrater och vatten. Högt innehåll av essentiella aminosyror vilket gör dem till en av de mer effektiva sätten att snabbt få muskel massa. I Tillägg hittar vi BCAA-grenade aminosyror som stimulerar förnyelse av musklerna efter fysisk ansträngning. En daglig dos av 20 till 30 gram. Så du kan även laga en komplett måltid. Whey protein concentrate är ett utmärkt val för cocktails, omeletter, och som en tillsats av spannmål.

Inga kommentarer

Kommentarer inaktiverade.